wij zullen uitstekende goederen en de gevorderde dienst van concurrerende prijs voorzien

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Ningbo Caribou Import&Export Co., Ltd.

Ningbo Caribou Import&Export Co., Ltd.

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : KLB
Aantal werknemers : 1~100
Jaarlijkse omzet : 1-400
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%

KLB was fonded in 2016. Wij die op elektronische dingen fousing. Zoals het chariging van kabel, oortelefoon, telefoongeval en telefoontoebehoren.

 

Met de geest van „Kwaliteit eerst, brengt de reputatie eerst, georiënteerd beheer, oprechte de dienst“, KLB elke klant van de meeste zorg, die tot elke samenwerking van de klant met ons maken een beste ervaring en een plezier. Ons QC en Technisch team controleert en inspecteren onder strikt het verwerkingsproces en de workshophygiëne. Het is slechts door hoogte te gebruiken - kunnen het de kwaliteits ruwe ingrediënten en verpakkingsmateriaal hoogte veroorzaken - kwaliteitsproducten. Elke stap in de verwerking is kritiek om de kwaliteit van de eindproducten te controleren.

 

Met jaren van de uitvoerervaring samen met uitstekende quanlity, geavanceerde serives en concurrerende prijs, heeft KLB het vertrouwen en de steun van de eigen aantallenklant. Wij hebben een grote reputatie in de industrie gebouwd en onze die producten wijd in kleinhandelsafzet, online opslag en hypermarket/supermarkt wordt gebruikt. Wij houden vaste verplichting leverend kwaliteitsproducten. KLB zal de beste keus voor u als leverancier van celtelefoon zijn.

Contactgegevens
Ningbo Caribou Import&Export Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons